Keresse a legjobb repülőjegy ajánlatokat

Thaiföld Samut Prakan krokodilfarm és állatkert

Ünnep Thaiföld Samut Prakan krokodilfarm és állatkert


Thaiföld számos különleges látnivalóval és tevékenységgel várja az utazókat. A Samut Prakan krokodilfarm és állatkert az egyik legizgalmasabb hely az országban, ahol az emberek egy élőben láthatják a krokodilokat, illetve a többi állatfajt is.

A Samut Prakan krokodilfarm és állatkert Thaiföld legnagyobb, 200 hektáros vadászatarlata, ahol az utazók valódi kalandban részesülnek. A látogatók egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy szemtanúi legyenek annak, ahogy a krokodilok egymással és az emberekkel is közvetlenül együttműködnek.

A farmon a krokodilok mellett más állatfajokat is láthatunk, például elefántokat, zsiráfokat, rinocéroszokat és majmokat. A látogatók interaktív élményekkel gazdagodhatnak, amelyek közé tartozik a krokodilos csónakázás, az elefántülés és a medvebemutató.

A farmon sok érdekes program is várja az utazókat, mint például a krokodilbőrfeldolgozás bemutatója, ami bemutatja az eljárást a krokodilbőrek feldolgozásához, amelyekből így bőrárukat készítenek.

A farmnak egy része a krokodiltenyésztésnek és a krokodilhús előállításának van fentartva, ami szintén egy különleges tapasztalat. Itt megtudhatjuk, hogyan termesztik az állatokat, hogyan szaporodnak, mik a kaszáruk, illetve hogyan dolgozzák fel a krokodilhúst.

Ha Thaiföldön járunk, a Samut Prakan krokodilfarm és állatkert mindenképpen egy látogatás érdemes helye, mert itt nem csak az állatokat láthatjuk, hanem betekintést nyerhetünk a krokodiltenyésztés és az állatsimogatás rejtelmeibe is. Élvezzük a kalandokat a krokodilokkal és más izgalmas állatokkal, mindez pedig a szemet gyönyörködtető thailandi tájban történik.


Időjárás Thaiföld Samut Prakan krokodilfarm és állatkert


Az időjárás Thaiföldön általában meleg és nedves, de az ország déli részén, az Andamán-tenger partján és a Golfozatban található szigeteken egész évben kellemes időjárás uralkodik. Samut Prakanban, ahol a krokodilfarm és állatkert található, az időjárás hasonló a többi déli régióhoz.

A régió inkább az esős évszakban, amely általában május és október között tart, tapasztalja a legtöbb esőt. Az esős évszakban a napi hőmérsékletek általában 26-30 fok Celsius között mozognak. Az esős évszakban az északi hideg légáramlások Thaiföldön áthaladnak, ezek felhőket hoznak magukkal, és egész éjszaka és korán reggel intenzív esőt okoznak. A délutáni záporok gyakran előfordulnak, és szinte mindennaposak lehetnek.

A száraz évszak, amely általában november és április között tart, kellemes időjárást hoz a régióba. A hőmérséklet általában 30 fok Celsius körül mozog, és a csapadék szinte teljesen hiányzik ebben az időszakban. A száraz évszakban általában nincs eső, ez pedig kedvező időjárási körülményt teremt a látogatók számára, akik élvezhetik a krokodilfarm és állatkert látványosságait.

A legtöbb turistábban a száraz évszakban utazik Thaiföldre, mivel ebben az időszakban az időjárás kellemesebb és kényelmesebb. Azonban az esős évszakban is megvan a maga szépsége, különösen azért, mert ilyenkor a zöld növények és a kertek intenzíven virágoznak.

Amikor látogatást tervez a Samut Prakan-i krokodilfarm és állatkertben, javasolt az időjárás előrejelzésének ellenőrzése, hogy fel lehet készülni a megfelelő ruházatra és egyéb kiegészítőkre. A látogatóknak ajánlott hűvös ruházatot viselni a forró és párás időjárásban, és ne feledjék az esernyőt vagy az esőkabátot, ha a területre az esős évszakban látogatnak el. Az időjárás azonban sosem állíthatja meg a látogatókat attól, hogy élvezzék a Samut Prakan-i krokodilfarm és állatkert csodálatos látványosságait.


Repülőjegy Thaiföld Samut Prakan krokodilfarm és állatkert


Ha a thai krokodilok és az állatok mindig is érdekeltek, akkor egy látogatás a Samut Prakan krokodilfarm és állatkertben kihagyhatatlan program lesz. Azzal, hogy online repülőjegyeket foglalsz, könnyen eljuthatsz az eltűnőben lévő állatok megfigyeléséhez és megtapasztalhatod az izgalmat, amikor közel kerülsz a vadállatokhoz.

Ha Bangkokból utazol, a leggyorsabb módja az eljutásnak a krokodilfarmon és állatkertben a repülőjegy. A Bangkokban található Suvarnabhumi Nemzetközi Repülőtérről induló járatokkal rövid idő alatt elérheted a célállomást. Thaiföldön könnyű kapcsolatba lépni, és számos helyi denaturális krokodilfajtákat és állatokat foghatsz meg, mint például a Varanus salvator, a Pristis microdon és a Boiga dendrophila.

Amint megérkezel Samut Prakanon a reptéren, a krokodilfarm és állatkert csak rövid utazást vesz igénybe. A farm házigazdája több mint 100 000 krokodilt tart, és minden évben számos látogatót fogad, akik kíváncsiságot éreznek a krokodilok és állatvilág iránt. A farm a Krokodilok Példányának Múzeumával is rendelkezik, amely a világ legnagyobb krokodilmúzeuma.

Az állatkert része a farmnak, és számos különféle állatot foglal magában Thaiföld és a világ más részeiből. Mindent megtudhatsz a különféle fajokról, és megfigyelheted őket első kézből. Az állatkertben láthatóak azok a vadon élő állatok is, amelyek Thaiföldön élnek, így még tovább bővítve a tudásodat az ország állatvilágáról.

A krokodilfarm és az állatkert látogatása izgalmas időtöltés, és a repülőjegy vásárlása tényleg megéri a pénzedet és az idődet. A farm és az állatkert valóban egyedi élményt nyújt, amit soha nem fogsz elfelejteni, és ahol együtt láthatod a világ eltűnőben lévő vadállatait. Ha a természet és az állatok iránt érdeklődsz, látogass el az ország legismertebb krokodilfarmjába és állatkertjébe, és fedezd fel az örök életet, amelyet új élmények és kalandok nyújtanak!


Gyakran ismételt kérdések és válaszok Thaiföld Samut Prakan krokodilfarm és állatkert


Kérdés: Mikor nyitnak a Samut Prakan krokodilfarm és állatkert?
Válasz: Az állatkert állandóan nyitva tart, minden nap 9:00 és 18:00 óra között.

Kérdés: Mi a belépődíj a krokodilfarmra és állatkertre?
Válasz: A belépőjegy ára 500-600 baht körül mozog, azonban gyakran vannak akciók és kedvezmények is, amelyekről az állatkerti honlapon és a turisztikai irodákban lehet érdeklődni.

Kérdés: Milyen állatokat lehet megnézni a krokodilfarmon és az állatkertben?
Válasz: Az állatkertben számos helyi és külföldi állatfaj él, ismertebbek közé tartozik például az elefántok, tigrisek, pandák, zebrák, majmok és krokodilok.

Kérdés: Hogyan juthatok el a Samut Prakan krokodilfarmra és állatkertre?
Válasz: A legjobb módja a taxival való utazás. Azonban lehetőség van angol nyelvű idegenvezetővel is megrendelni a kirándulást.

Kérdés: Milyen lehetőségek vannak a Samut Prakan krokodilfarmon és állatkertben?
Válasz: A látogatók számos program és tevékenység közül választhatnak, mint például a krokodilbemutatók, a tigrisudvarlások vagy az elefántlovaglás.

Kérdés: Mennyi időre érdemes tervezni a látogatást a Samut Prakan krokodilfarmon és állatkertben?
Válasz: Általában 2-3 óra elegendő idő a látogatáshoz, azonban a programoktól és az állatkerti tapasztalattól függően ez eltérhet.


Szállás Thaiföld Samut Prakan krokodilfarm és állatkert


A Thaiföld Samut Prakan Krokodilfarm és Állatkert egy különleges turisztikai látványosság, amely Thaiföld déli részén található. Az állatkert egy rendkívül színes és sokszínű hely, ahol a látogatók megismerkedhetnek Thaiföld gazdag természeti és állatvilágával.

Az állatkerti és krokodilfarmon keresztül az emberek megismerkedhetnek a krokodilok és más különleges állatok életmódjával és viselkedésével. Az állatkertben számos ritka és veszélyeztetett állatfajt láthatunk, mint például a Malayan tapír, a szumátrai tigris, a komodoi sárkány, a tapír, a vízi bivaly, az indiai orrszarvú, a garnélarák és a thaiföldi macska.

Az állatkert különös figyelmet szentel a különleges krokodilfajoknak, mint például a kamikázi krokodil, a világ legkisebb krokodiljainak, valamint a világ legnagyobb krokodilfajainak. A látogatók megismerhetik a krokodilok életmódját, szokásait, az állatok táplálkozását és viselkedését a speciális és interaktív kiállításokon keresztül.

Az állatkert és krokodilfarm napi gyakorlati bemutatókkal várja a látogatókat, ahol az állatkerti szakemberek megmutatják, hogyan hozzon életre a krokodilokat, és hogyan adják meg a táplálékukat. A látogatók emellett megismerhetik a Thaiföldi kultúrát és hogyan használták a krokodilhúst és az állat egyéb részeit korábban az orvoslás és a kozmetikai vagy táplálkozási célra.

A Samut Prakan krokodilfarm és állatkert remek helyszín, ha a látogatók szívesen fedeznék fel Thaiföld természeti javait, és érdeklődnek a krokodilok és más különleges állatok iránt. Az egész család számára érdekes programot kínál, amely izgalmas, szórakoztató és tanulságos egyaránt. Ha még nem jártál itt, mindenképpen add hozzá az utazási listádhoz Thaiföld látványosságok listáján!


Záruka a legkedvezőbb árra

99% az ügyfeleink javasolja a szolgáltatásainkat

Největší online sortiment letenek

Kedvező ajánlatok olcsó repülőjegyekre

Olcsó repülőjegyek a világ minden részére egy platformon.

Repülőjegyek leellenőrzése